Haberler

Başkan Uzunkaya Minik Misafirlerini Ağırladı

Güncelleme:
Abone Ol

Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya'yı makamında ziyaret eden 4 minik çocuk, mahallelerinde gördükleri eksiklikleri anlattı.

Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya'yı makamında ziyaret eden 4 minik çocuk, mahallelerinde gördükleri eksiklikleri Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya'ya anlattılar.

Miniklerin anlattıkları sorunları büyük bir içtenlikle dinleyen Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, "Çevreye duyarlı nesillerin yetişmesinde büyük emekleri olan Eğitim Camiasına ve Velilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Ne mutlu ki sizi yetiştiren ailelere ve öğretmenlerimize sizler geleceğimizin teminatısınız. Çevreye ve mahallenize göstermiş olduğunuz duyarlılıktan ötürü sizlere teşekkür ediyorum. En kısa sürede mahallenizde sizleri ziyaret edeceğim" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı çocuklara teşekkür eden Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, miniklere oyuncak hediye etti. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahaddin Uzunkaya Sungurlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title