Haberler

Başkan Vekili Bakıcı, Başarılı Taekwondocuları Milli Takıma Uğurladı

Abone Ol

Bilecik'in Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, başarılı taekwondocuları Milli Takıma uğurladı.

Bilecik'in Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, başarılı taekwondocuları Milli Takıma uğurladı.

Başarılı sporcuları ve antrenörleri Songül Baş ve Halit Yavuz'u makamında kabul eden Başkan Vekili Bakıcı, Bozüyük'ten Milli Takıma sporcu gitmesinden son derece gurur duyduğunu söyleyerek kendilerine her zaman destek olacaklarını söyledi. Yapılacak olan müsabakalarda sporculara başarılar dileyen Bakıcı, başarılı sporcuları ve antrenörleri ödüllendirirken Bozüyük Halk Eğitim Gençlik Spor Kulübü Başkanı Kamil Poyraz ve Halk Eğitim Müdürü Celalettin Tospatlı'ya da sporculara ve onları yetiştiren hocalarına vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

Geçtiğimiz aylarda Marmaris'te yapılan Gençler Türkiye Taekwondo şampiyonasında 42 kiloda birinci olan Ayşe Beyza Yıldız, 26-29 Eylül tarihlerinde Portekiz'in Porta şehrinde yapılacak olan Avrupa Gençler Taekwondo şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. Yapılmış olan Türkiye şampiyonasında 46 kiloda ikinci olan Esra Kalem ve 55 kiloda ikinci olan Elif Kalem kardeşler de 7-8 Eylül tarihlerinde Sırbistan'ın Karadağ kentinde yapılacak olan Balkan Şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Celalettin Tospatlı Fatih Bakıcı Bozüyük Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title