Haberler

Başkan Yaşar ile Günaydın Fuarda Buluştular

Abone Ol

Kentine Güvenen Kentler Fuarı'nın 3'üncü gününde Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yerel Yönetimlerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ile buluştu.

Kentine Güvenen Kentler Fuarı'nın 3'üncü gününde Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yerel Yönetimlerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ile buluştu.

Sabahın erken saatlerinde ziyaretçilerini Yenimahalle Belediyesi'nin standında ağırlayan Yaşar, Günaydın ile gerçekleştirdiği sohbetin ardından diğer belediye başkanlarını ziyaret ederek belediyelerin verdikleri hizmetler ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Şehirlerdeki yapılaşmanın gelecek nesillere bırakılan bir miras olduğuna dikkat çeken Yaşar, planlamaların günü kurtarmak için değil gelecek nesiller için yapılması gerektiğini belirtti.

Ankara Üniversitesi'nin eski rektörü Cemal Taluğ da Yenimahalle Belediyesi'nin standını ziyaret eden isimlerin arasındaydı. Yaşar'ın eğitime verdiği desteği takdir ederek takip ettiğini belirten Taluğ, önümüzdeki aylarda hizmete geçirilmesi planlanan Ankara Evi projesinin kendisini heyecanlandırdığını söyledi. Ankara Evi ile Başkent'in tarihinin yaşatılacağını ifade eden Taluğ, "Hizmet etmek için mücadele eden sizin gibi belediye başkanlarını görevde görmek istiyoruz" dedi.

Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i de ziyaret eden Yaşar, Konyaaltı Belediyesi'nin yapımını gerçekleştirdiği spor merkezi projesini tüm detaylarıyla inceledi. Tam kapasiteli bir spor merkezini hayata geçirdiklerini ve bir diğerinin de yapımının devam ettiği belirten Yaşar, "Vatandaşlar için nefes alabilecekleri yerler yaratmak sosyal bir belediyenin en önemli görevlerindendir" dedi.

Fuar alanındaki incelemelerini tamamlayan Yaşar, Ankara'ya dönmek üzere yola çıktı. Sosyal demokrat belediyelerin verdikleri hizmetleri sergiledikleri 'Kentine Güvenen Kentler' Fuarı, CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde önümüzdeki Pazar gününe kadar devam edecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Belediyesi Cemal Taluğ Fethi Yaşar Konyaaltı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title