Haberler

Başkan Yazıcı, Gazetecilerle Yatırımları Gezdi

Abone Ol

Çorum'un Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, belediye yatırımları hakkında gazetecileri bilgilendirdi.

Çorum'un Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, belediye yatırımları hakkında gazetecileri bilgilendirdi.

Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, ilçede görev yapan gazetecilerle birlikte asfalt yatırımlarının sürdüğü Gemici mahallesinde incelemelerde bulundu. Gazetecilere çalışma alanlarını gezdiren ve yeni hizmete sunulan park hakkında bilgiler veren Başkan Yazıcı, yatırımlar hakkında bilgiler sundu.

2013 asfalt programı kapsamında 7,5 kilometre yolun asfaltına kavuşturulduğunu açıklayan Başkan Yazıcı, Şenyurt, Gemici, Gürleyik ve Koyunbaba mahallelerinde çalışmaların tamamlandığı ve bu çalışmalara ilaveler yapılacağını belirtti.

Başkan Yazıcı, Gemici mahallesinde yeni hizmete sunulan parkı da gazetecilere gezdirerek park yatırımlarını anlattı. Spor aletleri, çocuk oyun grupları, oturma alanları ile donatılan parkların çok amaçlı alanlara dönüştürüldüğünün altını çizen Başkan Yazıcı, "Parklarımızda çok amaçlı alanlar oluşturuyor, komşuluk ilişkilerinin güçlendiği ve çocuklarımızın gönüllerince oyun oynayabilecekleri alanlara sahip olduklarını gözlemlemekteyiz. Bu yatırımlarımıza devam edeceğiz" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bekir Yazıcı Osmancık Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title