Haberler

Başkan Yılmaz Kızılay İftarında 3 Bin Kişiyle Yemek Yedi

Abone Ol

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Bolu Kızılay Şubesi’nin katkıları ile Çıkınlar Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğinde 3 bin kişiyle bir araya geldi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Bolu Kızılay Şubesi'nin katkıları ile Çıkınlar Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğinde 3 bin kişiyle bir araya geldi.

Kızılay Şubesi, Bolu halkının ve gönüllülerin de desteği ile Çıkınlar Mahallesi'nde 60.Yıl İlkokulu bahçesinde yaklaşık 3 bin kişiye iftar yemeği verdi. İftar yemeğine Bolu Vali Yardımcıları Ayhan Kartlı ve Nurullah Ertaş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı ve Kızılay Şube Başkanı Hüseyin İka, Bolu Belediyesi meclis üyeleri, BTSO Başkanı Türker Ateş mahalle sakinleri ve davetliler katıldı. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı ve Kızılay Şube Başkanı Hüseyin İka, Çıkınlar Mahallesi sakinlerinin doldurdukları masaları tek tek dolaşarak vatandaşlara hayırlı Ramazanlar dileklerinde bulundu. İftar yemeğine çok sayıda kişinin katıldığı izlendi.

Kızılay Şube Başkanı Hüseyin İka, "Emeği geçen kadın kollarına ve bağışlarıyla yemeğin oluşmasına katkı koyan bütün gönüllülere teşekkür ederim. Mübarek Ramazan ayı tüm İslam alemine hayırlı olsun" dedi. Duanın ardından Hacivat- Karagöz gölge oyunu sahne aldı. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alaaddin Yılmaz Hüseyin İka Kızılay Bolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title