Haberler

Başkanın İlk İcraatı Makam Aracını Halka Tahsis Etmek Oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa'da Mudanya Belediye Başkanı'nın ilk icraatı, 2 yıldır makam aracı olarak başkanın kullandığı otomobili vatandaşların hizmetine sunmak oldu.

30 Mart yerel seçimlerinden sonra Bursa'nın  Mudanya Belediye Başkanlığına CHP'li Hayri Türkyılmaz seçildi. Türkyılmaz'ın ilk icraatı 2 yıldır makam aracı olarak başkanın kullandığı otomobili ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetine sunmak oldu.

ARAÇ 85 YAŞINDAKİ VATANDAŞA TAHSİS EDİLDİ

Eski Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk döneminde özel bir şirketten kiralanan Mudanya Belediye Başkanlığının makam aracı 14 Nisan'a kadar devam eden sözleşmesi sona erinceye kadar, ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarının hizmetine verildi. Araç ilk olarak Mudanya Mezarlığı'nda bakım işleri yapıp aileler tarafından verilen bahşişlerle geçimini sağlayan 85 yaşındaki Naciye Altınkaynak'a tahsis edildi.

"TEK KURUŞU HEBA ETMEYECEĞİZ"

Başkan Türkyılmaz, "Artık belediyenin tek bir kuruşunu heba etmeyeceğiz. Bu anlamda aylık kirası 4 bin 500 lira olan makam aracının da sözleşmesi karşılıklı fesh edilip 14 Nisan'da firmaya iade edeceğiz. Bu süre içerisinde de ihtiyaç sahibi halkın kullanımına verdik. Mudanya'nın en garibanları kimse makam aracına binecek şoförüyle birlikte ne istiyorsa araçla onu yapacak. Düğün için düğün arabası, gezmek isteyenin gezeceği araç olacak bu araba halkın arabası ve bu belediye halkın belediyesi olacak" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hayri Türkyılmaz Hasan Aktürk Mudanya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (83)

Ezgiezgialem@hotmail.com:

Akp başkan 4500 TL araç kiralar ona sesiniz çıkmaz CHP li başkan aracı halka sunar Show dersiniz. Ne biçim insanlarsınız siz ya. İşte bu yüzden Türkiye olduğu yerde sayıyor.

Yanıtla1840
Türkiyeliydea25@gmx.de:

Güleyim bari Türkiye ayni yerinde sayiyormus uyan vatandas uyan Türkiye neleri imza atti Almanya basbakani bile rahatsiz oldu Türkiyedeki yapimina devam edilen Havaalanina Cünkü Dünyanin Kargo platformu Türkiyede olacagindan sen nelerden bahsediyon seksenli yillarda yasamiyoruz artik

00
FAfah@gmail.com:

DOĞRU SÖZ AMA BEĞENMEZLER BEN CHP Lİ DEĞİL AMA YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI VERECEKSİN. EZGİ HANIMA KATILIYORUM AMA MMİLLET REKLAM DER PEKİ KAPISINI SÖKMEYE NE DERLER ACABA ODA REKLAM DERLER

00
SANCAR HANsancarhan@hotmail.de:

Ezgi daha hücücüksün galiba .Türkiye oldugu yerde bir asir saydi,2002 kadar.

00
AFIki@tiscali.co.uk:

FA kardesim senin memleket neresi. Turkcede zorlandigin kesin. Isiniz gucunuz bos isler, gozluk takin gozlukkkkk.

00
Songülayse@hotmail.com:

AKP İLE BERABER SİYASET O KADAR KİRLENDİ Kİ, İNSANLAR DÜRÜSTLERE DE İNANAMIYOR ARTIK

Yanıtla1621
SANCAR HANsancarhan@hotmail.de:

Songül ,sen daha toysun sonun hayir olsun

00
ToygarOhlemettnn@yahoo.com:

Birakin bu dümenleri. Halka tahsis ermişmiş yok halka hizmetmiş! Geçin bunları geçin biz biliriz chp yi...

Yanıtla2313
baharlyra54@hotmail.com:

Reklam reklam diyorsunuz tekerlekli sandalyeyi ozurluye bagislarken kurdele kestirip foto cektirenleri niye elestirmediniz takmissiniz at gozlugunu chp ne yapsa elestirip akp ne yapsa alkisliyorsunuz hani bunda adalet iyi birseyi kim yaptiysa tarafsiz alkislanilir biz gecmisimizde bunu gorduk sizi bilmem

Yanıtla828
canerjeanerrss@gmail.com:

geçmişini bukadar iyi gördüyse geçmişle bugünü karşılaştır ve aradaki farkıda görmeni tavsiye ederim. Dışarıya bağımsız güçlü bir Türkiye'den bahsediyorum. Dünya kadar borçla aldı AKP bu ülkeyi batmış bir halde aldı. Şimdi sen söyle ne durumda

00
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title