Haberler

Başkanlar Heyeti, Emniyet Müdürü ve Başhekimi Ziyaret Etti

Abone Ol

Zonguldak İl Özel İdaresi Başkanı ve Dernek Başkanları İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar'ı ve Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Kazım Sarıcı'yı Makamında Ziyaret Etti.

Zonguldak İl Özel İdaresi Başkanı ve Dernek Başkanları İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar'ı ve Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Kazım Sarıcı'yı makamında ziyaret etti.

Zonguldak İl Özel İdaresi Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu, Yenice Köylerini Kalkındırma Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Naim Emdi, Çaycuma ve Köylerini Kalkındırma Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Muhtarlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Şerafettin Nas, Bartınlılar Derneği Başkanı Ahmet Ardıç, Beycuma Çevre Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Hasan Yaman, Trabzonlular Derneği Başkanı Adil Bahadır Zonguldak İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar'ı makamında ziyaret etti. Emniyet Müdürü Atilla Çınar'ı makamında ziyaret eden başkanlar heyeti Zonguldak'ın huzurlu ve ahenkli olmasını sağlayan ve sağlayacak olan Emniyet çalışanlarına yardımcı olacaklarını belirtti.

Heyet Zonguldak İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar'ın ziyaretinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Dr. Kazım Sarıcı'yı makamında ziyaret etti. Heyet, başhekimliğe yeni atanan Sarıcı'ya yeni görevinde başarılar diledi.

(ET-ET-Y) 14.03.2008 17:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title