Haberler

Başkanlar Heyetinden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir'e Ziyaret

Abone Ol

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu ve Dernek Başkanları Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir'i Ziyaret Etti.

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu ve dernek başkanları Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir'i ziyaret etti.

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu, Yenice Köylerini Kalkındırma, Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Naim Emdi, Çaycuma ve Köylerini Kalkındırma Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Muhtarlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Şerafettin Nas, Bartınlılar Derneği Başkanı Ahmet Ardıç, Beycuma Çevre Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Hasan Yaman Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir'i ziyaret etti. İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu son zamanlarda İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar'a yapılan eleştirilere karşı olduklarını, Çınar'a destek verdiklerini ve bu desteği ziyaret ettikleri idarecilerden de beklediklerini bildirdi. Muzaffer Kalaycıoğlu konuşmasına devam ederek şunları kaydetti.

"Herkes bulunduğu yere bedelini ödeyerek geliyor. Geçenlerde Zirve Gazetesini ziyaret etmiştik. Ziyaretimizin amacı da Adnan Küçükvar'a yapılan saldırıdır. Bu saldırıyı bizde kınadık. Ancak o saldırıyı bahane eden üçüncü şahıs Zonguldak idarecilerine bir karalama sanki görevlerini yapmıyorlar anlamında açıklamaları olduğunu gördük. Ziyaret ettiğimizde Adnan arkadaşımıza geçmiş olsun. Herkes gibi bizde saldırganların yakalanmasını istiyoruz dedik. Bu dönem Sayın Valimiz, Emniyet Müdürümüz ve Cumhuriyet Başsavcımızın çok güzel bir uyumu var. Bu bulunmaz bir fırsattır. Hiçbir ilde bu kadar uyum olduğuna inanmıyorum. Bunu yok saymak ve bu kişilerin Zonguldak'ta görevini yapmıyor saymak hoş bir hadise değildir. Onlar Zonguldak'taki olayları yakıştırmak için bize emanet edilen insanlardır. Biz onları sıkıntıya sokacağımıza, görevlerinde daha rahat olmaları için yardımcı olmamız lazım" Zonguldak'ta Yerel Yayın yapan Zirve Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Adnan Küçükvar'a yapılan saldırıyı kınayan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir, "Zonguldak'ta yıllar önce bir köşe yazısı için Muhabiri dövülmüş bir gazete sahibi olarak konuşmak istiyorum. Bizim o zamanlar Zonguldak'ı ikiye üçe bölme gibi bir amacımız olmadığı için, bu davranışı kınayan insanların yazılarını yazdık ve konuyu bir hafta içerisinde kapattık. O zamanlarda da böyle bir sıkıntılar vardı. Dayak, sopa gibi şeylerle bir yere gelinmez. Biz aile içinde 5 kardeşiz. Benim hiçbir kardeşim kendi meselesini korkarak başkasına ihale etmez. Bizim bazı tersliklerimiz olabilir, kardeşlerimin amacı Zonguldak'ın geleceği için çalışmaktır. Bizim Zirve Gazetesi ile hiçbir kindarlığımız yoktur. Biz TSO olarak bu olayı kınıyoruz. Bu olayın arkasında birileri varsa onların bulunmasını biz de istiyoruz. Yapılan saldırının sonrasında Zirve Gazetesi her gün saldırı ile ilgili yazılar çıkarıyor. Ben Zirve Gazetesi'nde şunları istiyorum. Biz medya kuruluşumuzda önümüzdeki Pazartesi gününde bir toplantı düzenleyeceğiz. Bu toplantıda bunların durdurulması içindir. Ben Zirve Gazetesi'nden de bunu istiyorum. Geçtiğimiz dönemlerde köşe yazarı dövülen bir patron olarak bu durumları ben de onlar kadar bilirim. Trafik ekiplerince araçlarımıza 18 bin YTL değerinde ceza kesildi. En çok ceza kesilen bizim araçlarımızdır. Bu durum sonunda Zonguldak Emniyet'ini karşısına alma gibi bir kaidemiz yok. Biz hep Zonguldak Emniyeti'ne destek veriyoruz. Çünkü herkes işini yapmaya çalışıyoruz. Kim olursa olsun Zonguldak'a zarar verecek olaylardan kaçınmalıdır" dedi.

(SŞ-SŞ-Y) 16.03.2008 17:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title