Haberler

Batman, 8 Ülkeye Duş Malzemeleri Satıyor

Güncelleme:
Abone Ol

18 ülkeye duş, duşakabin ve banyo malzemeleri satan Batmanlı imalatçı firma, bölgede tek üretici konumuna geldi.

Batmandan 18 ülkeye "duş" ihracatı

15 yıldır Batmanda duş, duşa kabin,küvet, merdiven korkuluk ve tutacakları (trabzan) imalatı yapan İpek Duş firması, 18 ülkeye ihracat yaparak kendi alanında önemli bir başarıya imza attı.

Bölgede sektörel bazda tek olan İpek Duş, Batman mamullerini 18 ülkede tanıtarak Batmanın ihracat rakamına da önemli bir katkı sunuyor. GAP Mahallesinde faaliyet gösteren İpek Duş firması sahibi Sami Aslan, 15 yıldır bu sektörde faaliyet gösterdiklerini belirtti.

Batman, bölge il ve ilçeleri başta olmak üzere Türkiye'deki bir çok noktaya ürettikleri duş, duşa kabin, küvet, merdiven korkulukları gibi ürünleri sattıklarını ifade eden Aslan "Bölgede bu sektörde işi yapan tek firma olarak ürettiğimiz ürünleri Türkiye genelindeki bir çok yere olduğu gibi 18 ülkeye de gönderme başarısını gösterdik" dedi. İmal edilen birbirinden renkli, desenli ürünler işyerinde teşhir edilerek vatandaşların beğenisine sunuluyor.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title