Haberler

Batman'da 13 gündür durmadan hapşıran kadına tıp dünyası çaresiz kaldı

Güncelleme:
Abone Ol

Batman'da 13 gündür aralıksız hapşırma nöbeti geçiren 24 yaşındaki evli 2 çocuk annesi Benazir Aydın tedavi edilmeyi bekliyor.

Batman'da 13 gündür aralıksız hapşırma nöbeti geçiren 24 yaşındaki evli 2 çocuk annesi Benazir Aydın tedavi edilmeyi bekliyor. Yengesinin 13 gündür durmadan hapşırma nöbeti geçirdiğini söyleyen Yasemin Aydın, bir tek uykuda durduğunu, uyurken de ölüm uykusuna yattığını dile getirdi.

"DAKİKALAR İÇİNDE MİLYON DEFA HAPŞIRIYOR"

Ne yapacaklarını bilemediklerini, 13 gündür sürekli hastanede olduklarını ve serum takılıp eve gönderildiklerini ifade eden Aydın, "Sağlık Bakanlığı'ndan bu yaşanan duruma bir çare bulunmasını istiyorum. Yengem, hiçbir şekilde yemek yiyemiyor, içtiği suyu bile hapşırdığı için atmak zorunda kalıyor. Yemek yedirmeye çalışıyoruz 'yapamıyorum' diyor. Ailesi telefonla arıyor konuşamıyor. Çocukları evde perişan durumdadır. İlk kez böyle bir rahatsızlığa kapılıyor. İlk günden hastaneye getiriyoruz hastane bize normaldir diyor. Yengem uykuya daldığı zaman bize iyi oldu deyip eve gönderiyorlar. Dakikalar içinde milyon defa hapşırıyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sağlık batman Yerel Dünya Çocuk Aydın Yerel Sağlık Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

Martin Sikertel:

Günahını almayayım, kötü niyetli olmak istemem ama bana biraz rol yapıyor gibi; yapmacık gibi geldi. "Heişşu" diye hapşırık mı olur?

Yanıtla1649
Osman Taşçı:

sen tam günahın ortasındasın

330
tugba b.:

bende ıpsi ıpsii diye hapşırıyorum ne alaka ? ayrıca gözlerinin kapanması ve karnının hareketi gerçekten hapşırdıgını gosteriyor bu kadar acımasız olmayın

227
BERAT HALİD:

Hapşırdığında ses ağzından çıkıyorsa benzer kelimeler duyabilirsin, üst üstte 10 defa hapşır Türkçeyi unutursun

219
Ahmet Koca:

Rabbim şifa versin inşallah...

Yanıtla0117
HASAN Ünlü:

Açık olan bütün pencereleri kapatıp yeniden başlatın.... olmadı format çekin, düzelir.

Yanıtla6710
tugba b.:

kesinlikle burnu veya solunum yolları kontrol edilmeli kamerayla, kesin bi tüy vb bişey sürekli gıdıklıyor hapşırmasına sebep oluyor allah kurtarsın her hapşırdıgında 1 saniye kalbi dursa suan kadın duzgun nefes bıle alamıyodur

Yanıtla1155
Aykut Kalanoğlu:

Alerjik bir durum var yaşadığı evden de kaynaklı olabilir mesela evde aşırı bir rutubet varsa o bile alerjiye sebep oluyor çok eskiden başıma gelmişti oğlum geçmeyen bir alerji olmuş o evden apar topar çıktıktan bir hafta sonra hiç bir şeyi kalmamıştı !

00
Fatih:

hapşırma sonrası organların 1 saniye durmasi diye birşey yok onlar hurafe

00
Regaip CAN:

uyuşturucu ilaçları denesinler

Yanıtla287
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title