Haberler

Batman'da PKK'nın 35. Kuruluş Yıldönümü Kutlaması

Abone Ol

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Batman İl Örgütü, PKK'nın 35'inci kuruluş yıl dönümünü kutlamak amacıyla kent merkezinde şölen düzenledi.
Şölene, BDP Batman Milletvekili Ayla Akat, BDP Batman İl Eş Başkanları Serdar Atalay ve Rahşan Çarboğa,...

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Batman İl Örgütü, PKK'nın 35'inci kuruluş yıl dönümünü kutlamak amacıyla kent merkezinde şölen düzenledi.

Şölene, BDP Batman Milletvekili Ayla Akat, BDP Batman İl Eş Başkanları Serdar Atalay ve Rahşan Çarboğa, Merkez İlçe Başkanı Murat Gazioğlu, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Koçerler Bulvarı'nda düzenlenen şölende konuşan Akat, "Bugün herkes biliyor; Kürt halkı özgür olmadığı sürece Türk halkı da özgür olmaz. Kürt halkı diyor ki, 'PKK halktır, halk da buradadır.' Bugün halkın istedikleri ile PKK'nın istedikleri aynıdır. Hükümet de biliyor. PKK'nın arkasında halk vardır. Devlet eğer çözüm istiyorsa halkımız çözüm yolunu belirlemiştir. PKK lideri Abdullah Öcalan özgür bırakılmalıdır. Kürt halkı da, 'Öcalan'ın özgürlüğü bizim özgürlüğümüzdür' diyor" ifadelerini kullandı.

Alanda toplanan kalabalık, çekilen halayların ardından dağıldı. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Gazioğlu Serdar Atalay Batman Şölen Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title