Haberler

Batman'ın İlk ve Tek Karikatüristi

Güncelleme:
Abone Ol

Batman Gazetesinde olaylara mizahi bakış açısıyla karikatür çizen Recep Akın, ayrıca Batman'ın ilk ve tek karikatüristi olarak biliniyor.

Batman'ın ilk gazetesi olan Batman Gazetesinde yer alan Karikatür bölümü en fazla okunan yerler arasında yer alıyor.

Batman'da en fazla satış yapan ve en çok okunan gazete olan Batman Gazetesinde olaylara mizahi bakış açısıyla karikatür çizen Recep Akın, ayrıca Batman'ın ilk ve tek karikatüristi olarak biliniyor.

Güncel olaylara Batman Şivesiyle güncelliği mizahi olarak karikatürize eden Recep Akın, Batmanın ilk ve tek karikatüristi olarak biliniyor.

Batman ağzı ile Türkçe ve Kürtçe karışık karikatürler çizerek, gündemi mizahi bakış açısıyla takip eden Recep Akın, Batman Gazetesinde hem muhabir ve hem de karikatürist olarak görev yapıyor.

Yıllardır Türkiye ve Batman gündemini yine Batman'a özgü Türkçe ve Kürtçe ile çizen Akın, yüzlerce okuyucusu ve takipçisi ile Batmanlıların ilgisini görüyor.

Batmanda mizah anlayışını karikatürlerinde anlatmaya çalışan Akın "Gazetede yaklaşık 12 yıldır hem haber takipçiliği ve hem de olayları karikatürize ediyorum. Daha önceden karikatür çiziyordum ve gazetede karikatür çizerek halkın büyük ilgisini gördüm. 70-80'li yıllardan da beslenerek eski doğal yaşam tarzı, argo, gelenek ve görenekleri de güncel olaylara katarak çizim yapmaktayım. Haberci olmak ve haberi yazdıktan sonra olayı karikatürize etmek bana zevk veriyor" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Recep Akın Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title