Haberler

Batman, Turizm Toplantısına Ev Sahipliği Yapacak

Güncelleme:
Abone Ol

Batman'da, Real Konak Hotel'de Batman ve bölge turizmi ile ilgili önemli bir toplantı yapılacak.

Dünya Sağlık Turizm Geliştirme Konsey Başkanı ve Türsab Başkan adayı Emin Çakmak Anadolu gezileri kapsamında Güneydoğu Anadolu bölgesinin turizmde yükselen kenti Batman'da Güneydoğu Anadolu bölgesinde faaliyet gösteren önemli seyahat acenteleri ve turizmciler ile yarın akşam gerçekleşecek akşam yemeğinde buluşacak.

Real Konak Hotelde gerçekleşecek etkinlikte Güneydoğu Anadolu bölgesinin seyahat acentelerinin sorunları, Batman ve Güneydoğu Anadolu bölgesinin turizminin gelişmesi için çözüm önerileri konuşulacak.

BATMAN İÇİN ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYON

Real Konak Hotel yöneticisi Genel Koordinatör Hüseyin Aslan yaptığı açıklamada "Ülkemiz turizmine hizmet eden Sayın Emin Çakmak'ı Batman ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde faaliyet gösteren tüm seyahat acentelerimizi ve Batman turizmine yön veren değerli isimleri Batman'ın güzide oteli Real Konak Hotelde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Batman Real Konak Hotel olarak bu denli önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmanın ve Batman turizminin gelişmesine mihenk taşı olmanın haklı gururunu yaşamaktayız, Sayın Emin Çakmak'ı ayrıca ülkemiz turizmine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı ayrıca teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Emin Çakmak Batman Konak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title