Haberler

Batman Üniversitesi'nde SODES Eğitimi

Güncelleme:
Abone Ol

Batman Üniversitesinde SODES Projeleri ile ilgili bir konferans verildi.

Batmanda SODES Eğitim konferansı

Kalkınma Bakanlığı tarafından desteklenen, istihdam; sosyal içerme; kültür, sanat ve spor alanlarında göç, yoksulluk ve işsizlik gibi sorunlar ile değişen sosyal yapının ortaya çıkardığı ihtiyaçları karşılamayı amaçlayan, sosyal sorunlara kısa sürede karşılık vermeyi hedefleyen insan odaklı bir program olan SODES'le (Sosyal Destek Program) ilgili Batman Üniversitesi Proje Ofisi Koordinatörlüğünce akademisyenlere yönelik uygulamalı proje eğitimi verildi.

Eğitim Proje Ofisi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Musa Kılıç, Proje Ofisi Uzmanlarından Araştırma görevlisi Serkan Batı ve Araştırma Görevlisi Reşit Çakmak tarafından verildi.

Bu proje eğitiminin temel amacı SODES bileşenleri ile ilgili olarak nelere dikkat etmeleri gerektiği, başvuru formunun nasıl doldurulması gerektiği ve bu form doldurulurken nelere dikkat edilmesi gerektiği ile ilgili bilgilere yer verildi.

Eğitimde, SODES proje başvuruları için son başvuru tarihinin 15 Nisan 2015 olduğu belirtildi. Başvuruda bulunacakların www.sodes.gov.tr (bis) adresinden form alıp bulundukları ilin valiliğine teslim etmeleri gerekiyor.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Üniversitesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title