Haberler

Bayburt İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından 'Cami-Engelli Buluşması' düzenlendi

Güncelleme:
Abone Ol

Bayburt İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü, Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Dayanışma Merkezi sakinlerine yönelik 'Cami-Engelli Buluşması' düzenledi. Programda İl Müftüsü Bayram Danacı, Engelsiz Yaşam Merkezi sakinleri ile bir araya geldi ve katılımcılara teşekkür etti.

Bayburt İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Dayanışma Merkezi sakinlerine yönelik 'Cami-Engelli Buluşması' düzenledi.

Engelli vatandaşların cami hizmetlerinden yararlanmasını sağlamak amacıyla Bayburt Merkez Hacı Kıyasi Şentürk Camisinde düzenlenen programda İl Müftüsü Bayram Danacı, Engelsiz Yaşam Merkezi sakinleri ile bir araya geldi. Engelli bireylerle bir süre sohbet eden Danacı, Engelsiz Yaşam Merkezi sakinlerini camide ağırlamaktan duyduklarını belirterek, katılım sağlayan Engelsiz Yaşam Merkezi sakinlerine ve programda emeği geçenlere teşekkür etti.

Programa Müftü Yardımcısı Fatma Tuba Altın, engelli koordinatörleri Şükran Yıldırım ve Mustafa Polat katıldı. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayburt Güncel Yerel Yaşam Müftü Cami Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title