Haberler

Bayburt'un Demirözü ilçesinde köylerde altyapı çalışmaları devam ediyor

Güncelleme:
Abone Ol

Bayburt'un Demirözü ilçe Kaymakamı Yasin Şahin, kurum amirleri ile birlikte Güçlü köyü, Işıkova köyü, Çağıllı köyü ve Akyaka köyünde incelemelerde bulundu. Kaymakam Şahin, Köylere Hizmet Götürme Birliği, İl Özel İdaresi, muhtar ve vatandaşların işbirliği ile köylerde yaşayan vatandaşlar için içme suyu, yol, kanalizasyon gibi altyapı hizmetlerinin iyileştirilmesine yönelik adımların atılmaya devam edileceğini belirtti.

Bayburt'un Demirözü ilçe Kaymakamı Yasin Şahin, kurum amirleri ile birlikte Güçlü köyü, Işıkova köyü, Çağıllı köyü ve Akyaka köyünde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Şahin, Köylere Hizmet Götürme Birliği, İl Özel İdaresi, muhtar ve vatandaşların işbirliği ile köylerde yaşayan vatandaşlar için içme suyu, yol, kanalizasyon gibi altyapı hizmetlerinin iyileştirilmesine yönelik adımların atılmaya devam edileceğini belirtti. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Yerel Haberler Demirözü Politika Bayburt Akyaka Güncel Yerel Yerel Haberler Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title