Haberler

Bayraklı Ata'sını Andı

Abone Ol

Bayraklı, ölümünün 74.yıldönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Sevgi Yolu girişinde bulunan heykeli önünde andı.

Bayraklı, ölümünün 74. yıldönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Sevgi Yolu girişinde bulunan heykeli önünde andı.

Törene Bayraklı Kaymakamı Kaan Peker, Sahil Güvenlik Ege Bölge Komutanı Kurmay Albay Şadi Murat, Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın yanı sıra çeşitli kuruluşların temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Anma etkinliği çelenk sunma töreniyle başladı. Çelenklerin sunulmasının ardından 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Saatler 09.05'i gösterdiğinde ise, Bayraklı'da adeta hayat durdu.

74 yıl önce hayata gözlerini yuman Ulu Önder'in ardından şükran, gurur ve özlemle andıklarını kaydeden Başkan Hasan Karabağ, "Atatürk, Milli Mücadele'de eşsiz bir lider, muharebe meydanlarında efsanevi bir asker, devlet kuran büyük siyaset adamı, milletin çehresini değiştiren büyük bir inkılapçıdır. Fikirleri, görüşleri ve bu millet için yaptıklarını unutmak mümkün değil. Edebiyete kadar bizim yüreğimizde yaşamaya devam edecek" dedi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, sevgi yolunda vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Karabağ, Atatürk'ün kaleme aldığı "Nutuk" kitabını dağıttı.

Sevgi Yolu'ndan ayrılan Başkan Hasan Karabağ, Özkanlar Semti'nde Atatürk için düzenlenen anma etkinliğine de katıldı. Özkanlar esnafının imece usulü yaptığı etkinlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Etkinlikte söz alan Başkan Hasan Karabağ, esnafımızı böyle bir etkinlik yaptığı için kutladı ve en kısa zamanda anma etkinliğinin gerçekleştirildiği alana Atatürk Büstü konulacağını söyledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Hasan Karabağ Bayraklı Ege Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title