Haberler

Bayraklı ve Bornovalı Müteahhitler Federasyon Olma Yolunda

Abone Ol

Ziya Dağlıer'in yeniden başkanlığa seçildiği olağan genel kurulunu gerçekleştiren Bornova Bayraklı Müteahhitler Derneği, federasyon olma yolunda çalışma başlattı.

Ziya Dağlıer'in yeniden başkanlığa seçildiği olağan genel kurulunu gerçekleştiren Bornova Bayraklı Müteahhitler Derneği, federasyon olma yolunda çalışma başlattı. Yönetim kurulu üyelerinin son iki haftada iki defa bir araya geldiği toplantılarda, yönetimin bu yönde bir karar alması üzerine çalışmalara başladıklarını belirten Dernek Başkanı Ziya Dağlıer; "Kurulum çalışmalarını başlattık" dedi.

Bornova Öğretmenevi'ndeki toplantıya; Necdet Tekin, Binali Özbaykız, Hasan Yılmaz, Niyazi Gültekin, Kenan Demir, İsmail Keser, Mehmet Kala, Zarif Sever, Mehmet Oral, Mehmet Alçın, Şeref Seven, Hasan Kapar, Cemil Turan, Mehmet Taşdemir, Abdurrahman Kaya, Mustafa Akbaş katıldı. Müteahhitlerin ortak problemlerine çözüm aramak, ilçelerde bazıları kurulan, bazıları da kurulma aşamasında olan derneklerde güç birliği yapmak gayesinde olduklarını belirten Ziya Dağlıer; "Karşıyaka, Menemen, Kemalpaşa, Çeşme, Aliağa ve Menderes Müteahhitler Dernekleri'nin bir araya gelerek "İzmir Yapı Müteahhitleri Federasyonu" adı altında birlikte hareket edeceğiz. Arkadaşlarımızla durum değerlendirmesi yaptığımızda Federasyon'un hem derneklerimize, hem de üyelerimize büyük katkı sağlayacağı yönünde görüş çıktı. Kimsenin ferdi bir beklentisi yok. Gayemiz, İzmir'in kentsel yenilemesine katkı sağlayan müteahhitlerimizin sesi olmak, onlara elimizden geldiğinde destek vermek" diye konuştu.

Yapılan toplantının ardından hep birlikte toplu fotoğraf çektiren Bayraklı - Bornova Müteahhitler Derneği yönetimi de Federasyon'un hayırlı olmasını temenni ettiler.

(AH-)

25.02.2012 17: 13 TSİ

NNNN - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necdet Tekin Bayraklı Bornova Yerel İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title