Haberler

Bayramda Yaşlılar da Unutulmadı

Abone Ol

Osmaniye'de Ramazan Bayramı'nda yaşlılar da unutulmadı.

Osmaniye'de Ramazan Bayramı'nda yaşlılar da unutulmadı. Vali Celalettin Cerrah, eşi ve protokol üyeleri ile birlikte Özden Huzurevi'ni ziyaret ederek yaşlıların bayramını kutladı.

Eşi ile birlikte yaşlıların tek tek bayramını kutlayan Vali Cerrah, "Bir Ramazan Bayramı'nda daha sizlerle beraberiz. Hepinizin ellerinden öpüyorum. Bu benim sizlerle birlikte olduğum dördüncü Ramazan Bayramı. Türk Milleti'nin örf ve adetlerine göre büyüklerimizin her zaman elleri öpülür ve başımızın da tacıdır. Sizlerin her türlü sorunları ile ilgilenmek de hem insani görevimiz, hem de devletimizin bize vermiş olduğu bir yetki ile emirdir. Biz, sizlerin her türlü ihtiyacını karşılamak için buradayız" dedi.

Cerrah, "Bir de yurdumuzun hemen yanında bir çocuk yuvamızın inşaatı bitti. Onu da en kısa zamanda hizmete sokacağız. Burada da anne babasından ayrı olan veya ailesinin bakamadığı çocuklarımıza da sahip çıkacağız. Bunun yanı sıra engelli vatandaşlarımıza evde bakım hizmetleri veriliyor. Onlar için yeni okullar yapıyoruz. Yeni bir rehabilitasyon merkezini de Eylül ayı içerisinde eğitime açacağız. Ayrıca hanımlar için bir konuk evinin inşaatı devam ediyor. Yani kısaca söylemek gerekirse; devletimiz vatandaşının yanındadır. Engellinin, yaşlının, çocukların, hanımların yanında. Biz her zaman sizin yanınızdayız" ifadesini kullandı.

"En küçük sorununuzla ilgilenmek bizim boynumuzun borcudur" diyen Cerrah, konuşmasının devamında ise; "Tekrar bayramınızı kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde inşallah daha nice bayramlara ermeyi diliyorum" görüşünü dile getirdi. Ziyarete katılan AK Parti Osmaniye Milletvekilleri Durdu Mehmet Kastal ve Suat Önal da konuşmalarında yaşlıların her türlü sorunlarının çözümü noktasında hizmete hazır olduklarını belirtti ve yaşlıların bayramını kutladı.

Ziyarete ayrıca Garnizon Komutanı Kurmay Albay Ersin Kaya, Belediye Başkanı Kadir Kara, Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Vali Yardımcıları Yusuf Özdemir, Halit Deveci ve Ali Çağlar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Şahin ile siyasi parti temsilcileri de katıldı. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Celalettin Cerrah Ramazan Bayramı Osmaniye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title