Haberler

Bayşad İmza Günleri Düzenliyor

Abone Ol

BAYŞAD (Balıkesir Yazarlar ve Şairler Derneği) Yaylada'da imza günleri düzenliyor.

BAYŞAD ( Balıkesir Yazarlar ve Şairler Derneği) Yaylada'da imza günleri düzenliyor.

BAYŞAD, Yaylada AVM ve Lider Kitap Pazarı'nın ortak girişimiyle gerçekleşecek " Balıkesir'in Yazar ve Şairleri İmza Günleri – Söyleşi Etkinliği" 21 – 22 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek. Balıkesir'i yazar ve şairleriyle buluşturmayı hedefleyen etkinliğe Av. Turgut İnal, Aydın Ayhan, Gönül Ünver, Hüseyin Balkancı, Mustafa Kuvancı, Taşkın Sarıca, Mustafa Keser, Yusuf Akgül, Emine Pişiren, Bülent Güldal, Gülnur Gündoğan, Kadir Bayata, Filiz Altıok Durak, Nazlı Tolun, Feyzullah Evcil, Ali Tunçay, Sezai Kaya, Sevgi Salman, Ayşenur Kaya ve Bayşad üyesi birçok yazar şair katılacak.

Yaylada Alışveriş Merkezi giriş katta gerçekleşecek imza günleri ve söyleşi etkinliğinde cumartesi ve pazar günleri 12.00 – 20.00 arasında yazar ve şairler okuyucuyla buluşacaklar. Edremitli ozanlar Ali Tunçay ve Feyzullah Evcil de etkinlikte bağlamaları eşliğinde şiirlerini seslendirecekler. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Tunçay Balıkesir Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title