Haberler

'Beden Dili ve Etkili Sunum Yapma Teknikleri' Sertifika Töreni

Abone Ol

Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı tüm hastane ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerinin yönetici ve başhekimlerine yönelik düzenlenen 'Beden Dili ve Etkili Sunum Yapma Teknikleri' konulu seminerlerde katılımcılara...

Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı tüm hastane ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerinin yönetici ve başhekimlerine yönelik düzenlenen 'Beden Dili ve Etkili Sunum Yapma Teknikleri' konulu seminerlerde katılımcılara sertifikaları verildi.

Eğitim Araştırma Hastanesi Konferans Salonu'nda düzenlenen sertifika törenine Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan Rıza Aydın, hastane başhekimleri, yöneticileri ve doktorlar katıldı. Sertifika töreni öncesi konuşan Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr. Hasan Rıza Aydın, "Bu eğitim ile beden dilinin etkili kullanımını, etkili sunum tekniklerini kullanmayı, etkili iletişim teknikleri ile iletişim kazalarını önleyerek hizmet kalitesini yükseltmeyi ve daha iyi kaliteli hizmet sunarak farkındalık oluşturmayı amaçladık. Bu eğitim sürecinde iletişimdeki püf noktaları, iletişimde beden dilinin kullanımını, etkili sunum yapmak teknikleri üzerinde duruldu" dedi.

Konuşmaların ardından 4 gün boyunca süren Beden dili ve etkili sunum teknikleri eğitimine katılan 28 katılımcılara sertifikaları verildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Rıza Aydın Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title