Haberler

Bedensel Engelli Sporculardan Vali Haner'a Ziyaret

Abone Ol

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nun düzenlediği “Türkiye Bedensel Engeli Masa Tenisi Şampiyonası” müsabakalarında dereceye giren engelli sporcular Iğdır Valisi Davut Haner'i ziyaret ettiler.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nun düzenlediği "Türkiye Bedensel Engeli Masa Tenisi Şampiyonası" müsabakalarında dereceye giren engelli sporcular Iğdır Valisi Davut Haner'i ziyaret ettiler.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nun 2014 yılı faaliyet programında yer alan ve Sakarya ilinde gerçekleştirilen "Türkiye Bedensel Engeli Masa Tenisi Şampiyonası"na katılarak dereceye giren Iğdırlı engelli sporcuları makamında kabul eden Iğdır Valisi Davut Haner, Türkiye birincisi olan engelli sporcuları tebrik ederek, bunun Iğdır açısından oldukça önemli ve gurur verici bir başarı olduğunu vurguladı.

Türkiye Bedensel Engeli Masa Tenisi Şampiyonası'na Yeşil Iğdır Engelliler Spor Kulübü'nden beş engelli sporcunun katıldığı müsabakalarda tekerlekli sandalye çiftler kategorisinde Garip Samancı ve Hakan Abakay Türkiye şampiyonu olurken, yine ferdi kategoride gerçekleştirilen masa tenisi müsabakasında Garip Samancı ikinci ve Hakan Abakay üçüncü oldu. Ayaktaki engelliler kategorisinde ise Furkan Aras ve Murat Sevgi yarışmayı 5'inci sırada tamamladılar. - IĞDIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Davut Haner Türkiye Sakarya Iğdır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title