Haberler

Belediye Başkan Adayı 'Genç Dostu Kent' İçin Gençlerle Sözleşti

Abone Ol

AK Parti Çayeli Belediye Başkan adayı Dr. Atilla Esmen, “Genç Dostu Adaylar Genç Dostu Kentler” kampanyasına destek vermek üzere gençlerle bir araya geldi.

AK Parti Çayeli Belediye Başkan adayı Dr. Atilla Esmen, "Genç Dostu Adaylar Genç Dostu Kentler" kampanyasına destek vermek üzere gençlerle bir araya geldi. Buluşmanın sonunda "Genç Dostu Kent Belediye Başkanı İyi Niyet Sözleşmesi'ni imzaladı.

Uluslararası Gençlik Parlamentosu Rize Temsilcisi ve Çayeli Gençlik Derneği Başkanı Vatan Karakaş, "Yeni seçilecek belediye başkanının gençlere daha çok önem vermesi, Göreve süresinde yatırımlarını genç dostu yapmaları için başlattıkları Kampanya kapsamında Atilla Esmen'i ziyaret ettiklerini söyleyerek, "Başkanımız bize verdiği önemi göstererek, yine biz gençler için düşündüğü projelerini anlattı. Kendisine bu anlamda çok teşekkür ederiz. Ayrıca çalışmaları tüm Türkiye'de devam eden 'Genç Dostu Kent Belediye Başkanı İyi Niyet Sözleşmesi'ni Rize'de sayın başkanımıza imzalattık." Dedi

AK Parti İlçe Başkanı Ali Kar'ın da bulunduğu görüşmede AK Parti İlçe Belediye Başkan Adayı Atilla Esmen, " Gençlerin fikirleri bizler için önemli. Her Ülkenin zenginlikleri olduğunu, birinin coğrafi konumu, birinin yer altı kaynakları fazladır. Fakat en önemli zenginlik Genç nüfustur. Şuanda Avrupa Ülkeleri bize gıpta ile bakıyor. Bizlerin en çok sahip olduğumuz zenginlik gençlerdir. Gençleri sağlıklı yetiştireceğiz ki ilerde toplumumuz, vatanımız refah içinde akıllı politikalarla yönetilebilsin. Gençlerle ilgili çalışmalarımız var. Gençlerin Eğitimi, Üretimi ve yönetimi olarak bu yapıyı 3 başlık altında toplayabiliriz. Buradaki gençler İstanbul'daki gibi, İzmir'deki gibi imkanlara sahip değil ama bu olamayacak anlamına gelmez. Ben mesleki açıdan birçok ilde görev yaptığım için bu büyükşehirlere yakın olan yerlerde bu imkanlar daha az. Daha önce Kocaeli'nde çalıştım. Rize'de olan imkanlar Kocaeli'nden daha fazla.

GENÇLER GELECEKTE İLÇENİN İDARECİLERİ OLACAK

Gençlerin eğitimi konusunda ciddi düşüncelerimiz var. Burada çeşitli nedenlerden dolayı eğitim alamayan, eğitimini eksik alan birçok kişi vardır. Beraber bir çalışma yürüterek bu gençlere bunları kazandıracağız. Bu insanlar gelecekte bu ilçenin idarecileri olacaktır" dedi.

Konuşmasının ardından gençlerin soruları yanıtlayan Esmen, Genç Dostu Kent Belediye Başkanı İyi Niyet Sözleşmesi'ni imzaladı. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atilla Esmen Ak Parti Çayeli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title