Haberler

Belediye Başkan Vekili Bakıcı Şampiyon Sporcuları Ödüllendirdi

Abone Ol

Bilecik'in Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, Uluslararası Balkan Taekwondo Şampiyonasında altın madalya kazanan ve Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında bronz madalya kazanarak Bozüyüklülere haklı bir gurur yaşatan başarılı...

Bilecik'in Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, Uluslararası Balkan Taekwondo Şampiyonasında altın madalya kazanan ve Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında bronz madalya kazanarak Bozüyüklülere haklı bir gurur yaşatan başarılı sporcuları ödüllendirdi.

İlçeye 7 -8 Eylül tarihlerinde Sırbıstan'ın Karadağ kentinde yapılan Balkan Taekwondo Şampiyonasından iki altın madalya getiren Bozüyük Halk Eğitim Spor Kulübü sporcuları Elif Kalem ve Esra Kalem ile geçtiğimiz günlerde Karaman'da yapılan Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında bronz madalya kazanan Aleyna Bursa'yı makamında kabul eden Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, şampiyon sporcuları tebrik ederek ödüllendirdi. Sporcuların böyle ulusal ve uluslararası başarılar kazanarak kendisini ziyaret etmesinden dolayı çok duygulandığını ve mutlu olduğunu belirten Başkan Vekili Bakıcı ayrıca bu başarılarda emeği olan antrenörleri Halit Yavuz ve Songül Baş'ı, Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Tospatlı'yı ve Bozüyük Halk Eğitim Gençlik Spor Kulübü Başkanı Kamil Poyraz'ı tebrik ederek teşekkür etti. Sporcularla bir süre sohbet eden Başkan Vekili Bakıcı sporcuların başarılarının devamını dileyerek Balkan Şampiyonasında 46 kilo Genç Bayanlarda birinci olan Esra Kalem ve 55 kilo Genç Bayanlarda birinci olan ablası Elif Kalem'i tablet bilgisayar ile ödüllendirirken Minikler Türkiye üçüncüsü Aleyna Bursa'ya da spor ayakkabısı ve eşofman takımı hediye etti.

Esra Kalem ve Elif Kalem ise Başkan Vekili Bakıcı'ya bir ay kadar önce vermiş oldukları şampiyonluk sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek teşekkür ettiler. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Bakıcı Türkiye Bozüyük Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title