Haberler

Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya Adliye'den Ziyaret

Abone Ol

Bilecik Ağır Ceza Reisi Ali Bekir Evim ve Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.

Bilecik Ağır Ceza Reisi Ali Bekir Evim ve Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Ali Bekir Evim ve Bekir Şahiner'e teşekkür etti. Bilecik ve Bilecik Belediyesi hakkında konuklarına bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, Evim ve Şahiner'in yeni görev yerleri olan Bilecik'te başarılı çalışmalara imza atmaları temennisini iletti.

Ağır Ceza Reisi Evim ve Başsavcı Şahiner ise Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya, Bilecik için gerçekleştirdiği hizmetler dolayısıyla teşekkür etti.

Ziyareti sonunda Ağır Ceza Reisi Ali Bekir Evim'e üzerinde Osmanlı Arması bulunan tabak hediye eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuklarını belediye kapısına kadara uğurlayarak hatıra fotoğrafı çektirdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selim Yağcı Ali Bekir Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title