Haberler

Beyaz-Ay Derneği Aydın'da Genel Kurulunu Yaptı

Abone Ol

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli engellilerle ilgili projelerin yürütüleceği Beyaz-Ay Derneği’nin Başkanı seçildi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli engellilerle ilgili projelerin yürütüleceği Beyaz-Ay Derneği'nin Başkanı seçildi. Dernekçiliği gönüllülük esasına göre yaptığını belirten Demet Pilevneli, derneğin kurulmasında ve diğer konularda kendisine yardımcı olan AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç ve Semiha Öyüş'e teşekkür etti.

Genel Başkanlığını Lokman Ayva'nın yaptığı Beyaz Ay Derneği'nin Aydın'da engellilere ilgili projelerde faaliyet göstereceğini belirten Dernek Başkanı Demet Pilevneli, "Ekip çalışmasını ön planda tutacağız. Alanda sorunları bilen ve yerinde tespit yapacak bir ekip kurduk. Dernekçiliğin gönüllülük esasıyla yapıldığını biliyoruz ve derneğin kuruluşuna destek veren Aydın milletvekilleri Ali Gültekin Kılınç ve Semiha Öyüş'e teşekkür ediyorum" dedi.

Her şeyin niyetle başladığını ve iyi niyetlerle yola çıktıklarını belirten Demet Pilevneli başkanlığındaki yönetim, Mustafa Ural, Murat Bildik, Sema Coşkunyayla, Hidayet Kömürcüoğlu, Leyla Çınar ve Göksel Baran'dan oluştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Gültekin Kılınç Beyaz Ay Derneği Ak Parti Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title