Haberler

Beyzaspor Voleybol 2. Ligi'ne Yükseldi

Abone Ol

Türkiye Voleybol erkekler 3.Lig C Grubunu, 2.sırada bitiren Beyzaspor, Tokat'ta yapılan erek 2.Lig playoff yükselme grup maçlarını kazanarak şampiyon oldu.

Türkiye Voleybol erkekler 3. Lig C Grubunu, 2. sırada bitiren Beyza spor, Tokat'ta yapılan erek 2. Lig playoff yükselme grup maçlarını kazanarak şampiyon oldu.

Oynadığı maçlarda Maliye Okullarını 3-1, Tunceli İl Özel İdaresi'ni 3-0 ve Kula Belediyesi'ni 3-0 mağlup eden Beyza spor, namağlup şampiyon olarak 2. Lige yükseldi.

Kupasını Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ'dan alan Beyza spor da teknik heyetin ve sporcuların oldukça moralli ve sevinçli olduğu görüldü.

Kupa töreni sonrasında Üstündağ yaptığı açıklamada, "Beyza spor voleybolda yeni bir sayfa açtı. Kurulduğu ilk yılında bölgesel ligden 3. Lige, ikinci yılında 3. Ligden 2. Lige yükselme başarısını gösteren Beyza spor kısa sürede voleybolda marka haline geldi. Gelecek yılda Beyza spor' un 2. Ligde başarılı olacağına inanıyorum. Hak ettiklerini şampiyonluk kupasını kendilerine vermekten onur duyuyorum. Bu başarılarından dolayı Beyza spor'u tebrik ediyorum" dedi.

Beyza spor kaptanı Ömer Bozdoğan ise, Adana'yı 3. Ligde temsil eden tek voleybol takımı olduklarını hatırlatarak, "Ligde birinci hedefimiz 2. Lig playoff gruplarına kalarak 2. Lige yükselme yolunda bir adım atmaktı. Önce bunu gerçekleştirdik. Sonrasında da 2-4 Nisan 2013 tarihlerinde Tokat'ta yapılan 2. Lige yükselme playoff grup maçlarında aynı başarıyı göstererek hedefimiz 2. Lige çıkmaktı. Bunun için takım arkadaşlarımız ve teknik kadromuzla elimizden geleni yapmak için çok çalıştık. Takım olarak Adana' mızı voleybolda hak ettiği yere taşımak istiyorduk. Turnuvada 2. Grupta Ankara Maliye Okullarını, Tunceli İl Özel İdaresini ve Kula Belediyesi takımlarını yenerek namağlup şampiyon olarak 2. Lige çıktık. Takım olarak böyle bir başarıyı elde ettiğimiz için çok sevinçli ve gururluyuz. Voleybol adına, özellikle Adana'mız için bir şeyler başararak ses getirmek istiyorduk. Allaha şükürler olsun ki bunu da başardık. Bu başarıda büyük rolü ve katkısı olan spor kamuoyuna, basınımıza ve başarının gizli kahramanlarına canı gönülden teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Beyzaspor Antrenörü Yusuf Kenan Kök ise şampiyonluğu hak ettiklerini ve emeği geçenlere teşekkür ederek, tarih yazmaya devam edeceklerini ifade etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tunceli Yerel Tokat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title