Haberler

Bidfod'dan Gaziantep Çıkarması

Abone Ol

Bitlis’in Ahlat ilçesinde faaliyet gösteren Bir Dünya Fotoğraf Gezi Kültür ve Turizm Derneği (BİDFOD) Gaziantep’te lösemili çocuklar yararına açılan fotoğraf sergisine katıldı.

Bitlis'in Ahlat ilçesinde faaliyet gösteren Bir Dünya Fotoğraf Gezi Kültür ve Turizm Derneği (BİDFOD) Gaziantep'te lösemili çocuklar yararına açılan fotoğraf sergisine katıldı.

Gaziantep Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi'nde açılan sergiye Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, fotoğraf sanatçıları ve vatandaşlar katıldı. Gaziantep'te Baykush Sanat Atölyesi organizasyonu ile gerçekleştirilen "Yaşam ve Mimari" konulu fotoğraf sergisine Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden 28 fotoğrafçının 35 eseri katıldı.

Düzenlenen sergi ile ilgili açıklama yapan Küratör Fatma Barlas, sergiden elde edilen gelirin lösemili çocuklar yararına kullanılacağını ifade ederek, sergiye gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Barlas, sergiyi Mustafa Demir ve Seçkin Yenici ile birlikte açtıklarını belirterek: "6 yıl önce bende bir lösemi hastasıydım. Lösemiyi yendikten sonra lösemili çocuklarla çalışan bir dernekte görev yaptım. O çocuklardan bir tanesinin "sende bizim gibi özel misin" demesi böyle bir sergi açmamıza sebep oldu. Sergimize katılan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

BİDFOD Başkanı Samet Adıyaman ise, oldukça anlamlı ve güzel bir sergiye dernek üyeleri ile birlikte katıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, sergide emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Bitlis Ahlat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title