Haberler

Bilal Kemikli Kutso'da

Abone Ol

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Bilal Kemikli, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret etti.

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Bilal Kemikli, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (KUTSO) ziyaret etti.

Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Ahmet Türkan, Kelam ve İslam Mezhepleri Tarihi Ana Bilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Asiye Tığlı'da ziyarette kendisine refakat etti.

Ziyarette, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, hazır bulundu.

DPÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Bilal Kemikli; 23-25 Ekim 2014 tarihlerinde düzenlenmesi planlanan Kütahya Mevleviliği ve Ergun Çelebi Sempozyumu hakkında bilgi aktardı. İlimizdeki Mevlevihane'nin hayata geçirilmesi projesiyle ilgili düşüncelerini paylaştı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral; Kütahya'ya değer katacak bütün projelerde oda olarak yer alabileceklerini, söz konusu sempozyum için de katkı sağlamayı görev bileceklerini ve Mevlevihane'nin hayata geçirilmesi projesinde yanlarında olmayı arzu ettiklerini ifade etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan; KUTSO'nun yapısı ve üyeleri ile çalışma esasları hakkında kısaca bilgi verdi. KUTSO'nun eğitime büyük önem verdiğini belirterek, eğitim alanında gerçekleştirilen faaliyetlerden söz etti. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Türkan Nafi Güral Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title