Haberler

Bilardo ve Judo'ya Mamak Damgası

Abone Ol

Mamak Belediyesi, Sporun Her Alanına Damga Vurmaya Devam Ediyor.

Mamak Belediyesi, sporun her alanına damga vurmaya devam ediyor.

Spor kompleksleri ve alanları ile adeta bir sporcu yuvası haline gelen Mamak Belediyesi, sporun her alanına damga vuruyor. Antalya'da yapılan Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda birinci olan Lütfi Çenet, Türkiye Bilardo Federasyonu Asbaşkanı Semih Ergun ile Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin'i ziyaret etti. Abidinpaşa'da ikamet eden son 5 yılın Türkiye şampiyonu Lütfi Çenet, Başkan Şahin tarafından cumhuriyet altını ile ödüllendirildi. Çenet'e ödülünü veren Mamak Belediye Başkanı Yardımcısı Aydın Demir, başarılı sporcuların Mamak'tan çıkmasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Çenet'in başarısı ile gurur duyduklarını belirten Demir, başarılı sporcuları ödüllendirmeye devam edeceklerini kaydetti. Mamak'ta spora son yıllarda çok ciddi yatırımlar yaptıklarını da söyleyen Demir, "Mamak'a 13 spor kompleksi yapıldığını, okullara da spor salonlarının inşa edildiğini ifade etti.

Sporda bir diğer başarı haberi de 26-27 Nisan'da Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Ankara Judo Şampiyonası'ndan geldi. 8 kulüp ve 200 sporcunun iştirak ettiği şampiyonaya 6 sporcu ile katılan Mamak Belediyesi Spor Kulübü, miniklerde Hakan Karabudak ile birincilik, yıldızlarda Cüneyt Yıldız ile ikincilik, Tayfun Çolak ile de üçüncülük elde etti.

(BK-MFS-BA-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title