Haberler

Bilecik Belediyesi Yeni Yıl Takvimlerini Dağıttı

Güncelleme:
Abone Ol

Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan yeni yıl takvimleri, belediye personeli tarafından esnaf ve vatandaşlara dağıtıldı. Atatürk'e ait fotoğrafların yer aldığı takvimler, şehir merkezi ve mahallelerdeki esnaf ve vatandaşlara teslim edildi. Belediye Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı'nın iyi dilek temennileri ileten personel, esnaf ve vatandaşların taleplerini de dinledi. Takvimler ayrıca belediye binası ve bağlı tesislerde de dağıtılacak.

Bilecik Belediyesi tarafından yeni yıl dolayısıyla hazırlanan takvimler, belediye personeli tarafından esnaf ve vatandaşlara dağıtıldı.

Atatürk'e ait fotoğraflar serisinin yer aldığı takvimleri dağıtan personel, şehir merkezinin yanı sıra tüm mahalle ve küçük sanayi sitesi esnafına takvimleri teslim etti.

Belediye Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı'nın da yeni yıla ilişkin iyi dilek temennilerini ileten personel, esnaf ve vatandaşların taleplerini de dinledi.

Yeni yıl takvimlerinin belediye binası ve bağlı tesislerde de vatandaşlara dağıtılacağı bilgisi verildi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Melek Mızrak Subaşı Bilecik Belediyesi Subaşı Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title