Haberler

Bilecikli Bisiklet Sporcusu Mert Hüner Uludağ Performans Tırmanış Yarışında 2. Oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde sportif faaliyetlerini sürdüren başarılı bisiklet sporcusu Mert Hüner, Bursa'da yapılan Uluslararası Uludağ Performans Tırmanış yarışında 2. oldu. Yaklaşık 800 sporcunun katılımı ile Bursa merkezde startı verilen yarış Uludağ'ın zirvesinde son buldu. Finiş kapısından 2. olarak geçen başarılı sporcu Mert Hüner, Granfondo Dünya Şampiyonası öncesi performansından memnun olduğunu belirtti.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde sportif faaliyetlerini sürdüren başarılı bisiklet sporcusu Mert Hüner, Bursa'da yapılan Uluslararası Uludağ Performans Tırmanış yarışında 2. oldu.

Yaklaşık 800 sporcunun katılımı ile Bursa merkezde startı verilen yarış Uludağ'ın zirvesinde son buldu. Finiş kapısından 2. olarak geçen başarılı sporcu Mert Hüner "Granfondo Dünya Şampiyonasına 26 gün kaldı. Şampiyona öncesi böyle güzel bir derece elde etmem beni çok mutlu etti ve performansımdan çok memnunum. Bu elde etmiş olduğum derece şampiyona öncesi performans durumumu bana göstermiş oldu. Gerek motivasyon olarak gerekse de performans olarak hazırım diyebilirim. Şimdi ise kalan bu kısa süreci iyi değerlendirmek istiyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Şampiyonası Bozüyük bilecik Uludağ Güncel Yerel Bursa Spor Yerel Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title