Haberler

"Aydın Futbolunu Hep Beraber Güzel Yerlere Getirelim"

Güncelleme:
Abone Ol

Aydın 1. Amatör Küme takımlarından Yıldızsporun antrenörü Bilen, "Aydın futbolunu taban birlikleri olarak hepimiz güzel yerlere getirelim." dedi.

Aydın 1. Amatör Küme takımlarından Yıldızspor'un antrenörü Serkan Bilen, "Aydın futbolunu taban birlikleri olarak hepimiz güzel yerlere getirelim" dedi.

Hafta sonunda Umurlu Belediyespor ile oynadıkları karşılaşmada son dakikada yedikleri golle berabere kaldıklarını hatırlatan Bilen, "Aydın futbolu tabandan, yani amatörlerden geçiyor. Hakemler, amatörler için önemli bir unsur. Hakemler hatalar yapabilir. Ancak, adalet konusunu es geçmesinler. Her zaman adaletli olsunlar. Aydın futbolunun tabanı olarak hepimizin birbirine ihtiyacı var. Aydın futbolunu taban birlikleri olarak hepimiz güzel yerlere getirelim" dedi.

Bilen, sezon sonuna kadar Yıldızspor olarak, Yıldızspor'a yakışır şekilde mücadele edeceklerini sözlerine ekledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serkan Bilen Umurlu Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title