Haberler

Bilen; "Rehavete Girmemeliyiz"

Abone Ol

Aydın 1.Amatör Küme 3.Grup takımlarından Yıldızspor'un antrenörü Serkan Bilen, Mevlanaspor karşısında aldıkları 7-2'lik galibiyet nedeniyle rehavete girmemeleri gerektiğini söyledi.

Aydın 1. Amatör Küme 3.Grup takımlarından Yıldızspor'un antrenörü Serkan Bilen, Mevlanaspor karşısında aldıkları 7-2'lik galibiyet nedeniyle rehavete girmemeleri gerektiğini söyledi.

Mevlanaspor karşısında karşılaşmaya çok iyi başladıklarını ve ilk 30 dakikada 2-0'ı yakaladıklarını anlatan Bilen, "İlk 30 dakikada sahaya istediğimizi yansıttık. İlk yarıda 45 dakikada skoru 3-0'a getirdik. Devre arasında konuşmamıza rağmen ikinci yarının başında konsantre düşüklüğü yaşadık ve bireysel hatalar yaptık. Bunun sonucunda kalemizde iki gol gördük. 3-2'den sonra tekrar ayağa kalkmasını bildik ve sonradan oyuna dahil olan oyuncuların da katkısıyla farka gitmeyi başardık" şeklinde konuştu.

Yıldızspor, Cumartesi günü saat 12.00'de Işıklı Demirspor ile karşılaşacak. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serkan Bilen Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title