Haberler

Bilgi Evleri Öğrencilerinden Karne Şenliği

Abone Ol

Adıyaman Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Bilgi ve Kültür Evleri tarafından yoğun bir eğitim ve öğretim döneminin ardından karne şenliği düzenlendi.

Adıyaman Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Bilgi ve Kültür Evleri tarafından yoğun bir eğitim ve öğretim döneminin ardından karne şenliği düzenlendi.

Eğitim ve öğretim döneminin sezon sonu kapanışında gerçekleştirilen şenlik, Üsküdar Bilgi ve Kültür Evi'nde yapıldı. Eğitim Bilimleri ve Sosyal Araştırmalar Derneği (EBSAD) Temsilcisi ve Bilgi ve Kültür Evleri Müdürü Ebubekir Aytekin önderliğinde düzenlenen etkinlikte öğrenciler doyasıya eğlendi. Çok sayıda öğrenci ve öğrenci velisinin katıldığı karne şenliğinde, öğrencilerden oluşan halk müziği korosu tarafından en güzel halk müziği parçaları seslendirildi. Satranç oynandı, çuval yarışması, yumurta yarışması, yoğurt yeme yarışması, evet-hayır yarışması gibi birçok oyun sergilendi.

Etkinlikle ilgili bilgi veren EBSAD Temsilcisi ve Bilgi ve Kültür Evleri Müdürü Ebubekir Aytekin, "Adıyaman Belediyesi'nin EBSAD ile birlikte yürüttükleri bir proje kapsamında Mimar Sinan Bilgi ve Kültür Evi ile Üsküdar Bilgi ve Kültür Evi'nin karne şenliğinde olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Her yıl bu tarihlerde geleneksel hale getirdiğimiz karne şenliğini yapmaktayız. Şu anda Üsküdar Bilgi ve Kültür Evi'ndeyiz. Her iki bilgi evinin çalışmalarını sergilemekteyiz. Güzel bir etkinlik oluyor. Çocukların başarılı oldukları alanlarda hocalarımız birebir ilgileniyor. Dün Demokrasi Parkı'nda açtığımız el sanatları sergimizi burada da açtık. Akşama kadar davetlilerimizin beğenisine sunacağız. Davetlilere böyle güzel etkinlikler sunmaya çalıştık. Yılsonu sergisi ve karne şenliğini her yıl geleneksel hale getirdik. Bilgi ve Kültür Evlerimizde 6. yılına girildi. 6 yıldır ilk ve ortaokul öğrencilerine ücretsiz olarak hizmet veriyoruz. Okulda gördükleri derslerine yardımcı oluyoruz. Aynı zamanda sosyal aktivitelere katılmalarını sağlıyoruz. Çocuklarımız hangi alanda kabiliyetli ise o alana yönlendiriyoruz" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ebubekir Aytekin Bilgi Evleri Adıyaman Üsküdar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

hakan:

güzel olmuş

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title