Haberler

Bitlis'te Sağlık Meslek Yüksekokulu Mezunlar Buluşması

Abone Ol

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Hizmetleri MYO tarafından birincisi düzenlenen ‘Mezunlar Buluşması’ gerçekleşti.

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Hizmetleri MYO tarafından birincisi düzenlenen 'Mezunlar Buluşması' gerçekleşti.

BEÜ konferans salonunda düzenlenen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Güney, Sağlık Hizmetleri MYO öğretim elemanları ve çok sayıda mezun öğrenci katıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Güney; yaptığı konuşmasında "Akademik birimlerin her yıl düzenli olarak mezunlar toplantısı yapmalarını talep eden Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Doğru'ya çok teşekkür ediyoruz. Bu çalışmalar kalite çalışmalarının birer parçası olarak devam ediyor. Bu toplantıların amacı hem mezunların bir araya gelmesi, hem de ders planlarında sizlerden öneri ve geri dönüşüm almaktır. Bunun yanında öğrenci sisteminden sahip olduğunuz kullanıcı adı ve şifre ile mezunlar olarak giriş yaparak birbiriniz ile iletişim kurabileceksiniz. Bundan sonraki aşamalarda da mezunlar derneği oluşturulması planlanmaktadır" dedi.

Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Okutman Hatice Öntürk ise, iki akademisyen, 1 sekreter, 42 öğrenci ile eğitim öğretime başladıklarını ifade ederek, "Şu an 14 bölüm, 703 öğrenci, 25 akademisyen ve idari personelimizle kocaman bir aileyiz. Bizi tercih eden ve bizden mezun olan öğrencilerimizden istediğimiz sadece sevgileridir. Eğitim öğretime devam ederken hedefimiz daha kaliteli bir şekilde devam etmektir. Uluslararası standartlarda mesleki ve teknik eğitim kalitesinin geliştirilmesi projesi içerisinde Türkiye'deki 21 üniversite arasındayız" dedi.

Mezunlar adına konuşmasını yapan İlk ve Acil Yardım Programı mezunu Filiz Baysal, "Üniversiteye ilk geldiğim zaman korku ve heyecan bir aradaydı. Daha sonra sıcak, samimi ve kocaman bir aile ortamı ile karşılaştım. Hayata dair birçok deneyimimi burada kazandım. Hocalarıma ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Yaşlı Bakımı Programı öğrencisi Amine Deniz'in söylediği türkünün ardından Sağlık Hizmetleri MYO öğrencilerinin gerçekleştirmiş oldukları etkinlik ve konferansların gösterildiği sunum izlendi. Mezun olan öğrencilere hediyelerini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Güney, SHMYO Müdürü Okutman Hatice Öntürk, Müdür Yardımcısı Adeviye Özkan takdim etti. Program, düzenlenen kokteyl ile son buldu. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eren Üniversitesi İbrahim Güney Mahmut Doğru Bitlis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title