Haberler

Bitlis'te "Snowboard İl Birinciliği Kayak Yarışması" Yapıldı

Abone Ol

Bitlis Çiftkaya Kayak Tesisinde, "Snowboard İl Birinciliği Kayak Yarışması" yapıldı.

Bitlis Çiftkaya Kayak Tesisinde, "Snowboard İl Birinciliği Kayak Yarışması" yapıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bitlis'te 11 sporcunun katılımıyla Snowboard İl Birinciliği Yarışması düzenlediklerini söyledi.

Yarışmada başarılı olan sporcuların, il dışındaki etap yarışmalarına katılacağını ifade eden Güven, şöyle konuştu:

"Bitlis'te ilk kez snowboard takımımızı oluşturduk. Fahri antrenörümüz, çocuklarımızı çalıştırıyor. Yarışmaya 11 sporcu katıldı. Burada yarışarak dereceye giren sporcularımız, etap ve Türkiye şampiyonlarına gitmeye hak kazandı. Çocuklarımızı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum."

Snowboard Antrenörü Cengiz Kürem ise Snowboard İl Birinciliği Yarışmasının tamamlandığını belirterek, 10-11 Ocak'ta 1. Etap Snowboard Yarışmalarının Türkiye Kayak Federasyonunun belirlediği ilde yapılacağını bildirdi.

Kürem, 4 kategoride yapılan yarışma sonucu büyüklerde Mesut Ulutaş, gençlerde Yusuf Ulutaş, çocuk-2'de Veysel Gelibolu ve Çocuk-1'de Batur Yetişkin'in birinciliği elde ettiğini kaydetti. - Bitlis

Kaynak: AA / Yerel

Muzaffer Güven Türkiye Bitlis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title