Haberler

Bitlis'te 'Sporu Tanıtma ve Sevdirme' Etkinliği

Güncelleme:
Abone Ol

Bitlis Yüksek Öğrenim KYK kız öğrenci yurdunda düzenlenen spor etkinlikleri kapsamında birbirinden farklı gösteriler yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ve Türkiye genelinde yapılan "Sporu Tanıtma ve Sevdirme" etkinlikleri kapsamında Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) kız öğrenci yurdunda bir etkinlik düzenlendi.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu kız öğrenci yurdunda düzenlenen spor etkinlikleri kapsamında birbirinden farklı gösteriler yapıldı. Program hakkında gazetecilere konuşan Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven, bakanlık tarafından başlatılan ve spor müdürlüklerince sportif faaliyetler düzenlediklerini söyledi. Güven, "Ankara ve İstanbul'dan gelen sporcu gençlerimiz tarafından burada birbirinden farklı spor dallarında gösteriler yapıldı. Amacımız, sporu tanıtma, sevdirme ve kitleler arasında yaygınlaştırmaktır. Etkinlik kapsamında genç sporcularımız tarafından üniversiteli gençlerimiz için birbirinde farklı gösteriler sunuldu" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Güven Yurtlar Kurumu Türkiye Bitlis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title