Haberler

Bolu Valisi İbrahim Özçimen İçini Döktü

Abone Ol

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, gazetecilere kentin değerlerine sahip çıkmaları için uyarıda bulunarak, "Benim için Bolu önemli."

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, gazetecilere kentin değerlerine sahip çıkmaları için uyarıda bulunarak, "Benim için Bolu önemli. Bolu'ya hizmet edenin alnını değil ayağını öperim" dedi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni (BGC) ziyaret eden Bolu Valisi İbrahim Özçimen, BGC Başkanı Caner Güngör ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Geçtiğimiz 31 Ağustos'ta gerçekleştirilen kongre sonrası yeni başkan ve yönetimini seçen gazetecilere başarılar dileyen Özçimen, araştırmacı gazeteciliğin önemine değindi. Basında çıkan haberlerin kendisini yıprattığını ifade ederek "yıpranmış bir vali o kente ne kadar faydalı olabilir" diyen Özçimen, "Bir haber alındığında o haberle bir şey mi yapılmak isteniyor? Acaba size yem olarak mı atıldı? 'Ben başkasının piyonu mu oluyorum acaba' diye basın mensuplarından bir soru işareti bekliyorum. Araştırmacı gazetecilik olsun istiyorum. Bazı kutsallarımız vardır. Ben de siyasetin içine çekilmek isteniyorum. Ama benim siyasete girmeme gibi bir ilkem var ve doğru bir ilke olduğunu düşünüyorum. Siyasetçiler de beni bu kulvara çekmemeliler. Dikkat etmeliler. Bu İbrahim Özçimen'in kendi meselesi değil. İbrahim Özçimen bir fert değil. Burada devletin başında bir insan. Yıpranmış bir vali, Bolu'ya üstün kalitede hizmet edemez" diye konuştu.

Gazetecilerin zor şartlarda görev yaptığını ve bunun bilincinde olduğunu belirten Özçimen, şöyle devam etti;

"Elinizdeki kalemin kıymetini bilin. Bunu şahsi menfaatiniz için kullanmayın. İşte o zaman bu sizin kalitenizi düşürür. Bolu adına uğraşan bir insanın gerçekten alnından değil, ayağının altından öperim. Ben Bolu'ya önem veriyorum. Çünkü Bolu'nun ekmeğini yiyorum. Ben Bolu'ya kurban olurum.

(BV)

17.09.2012 18: 39: 44

TSI

NNNN - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti İbrahim Özçimen Caner Güngör Bolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title