Haberler

Bozüyük Emniyet Müdürlüğü'nden Personeline Spor Salonu Hizmeti

Abone Ol

Bilecik'in Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yaptırılan spor salonu personelin hizmetine açıldı.

Bilecik'in Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yaptırılan spor salonu personelin hizmetine açıldı.

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü, hizmet binasının bodrum katında daha önce arşiv olarak kullanılan yaklaşık 70 metrekarelik alanı spor salonu haline dönüştürerek personelinin hizmetine açtı. Çeşitli spor aletlerinin yer aldığı spor salonundan personelin yanı sıra eş ve çocukları da faydalanabilecek. Emniyet Müdürlüğü spor salonunu hizmete açılmasıyla, personelin yoğun iş yükünün stresini atabilmesini hem de düzenli olarak spor yapabilmesini hedefliyor.

Açılışa; Kaymakam Oktay Kaya, Başsavcı Togay Akdemir, Savcı Musa Eriş, Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Alper Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, AK Parti İlçe Başkanı Nizamettin Çam, Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği üyeleri ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli katıldı. Açılışın ardından spor salonunun gezilerek konukların bilgilendirilmesiyle program sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bozüyük Bilecik Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title