Haberler

Bozüyük Hem Müdürü Başarılı Taekwondocuyu Ödüllendirdi

Abone Ol

Geçtiğimiz günlerde İzmir’de yapılan Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında 2’nci olan Bozüyük Halk Eğitim Gençlik Spor kulübü sporcusu Ayşe Beyza Yıldız ve antrenörü Songül Baş, Bozüyük Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Celalettin Tospatlı tarafından makamında kabul edilerek altın ile ödüllendirildi.

Geçtiğimiz günlerde İzmir'de yapılan Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında 2'nci olan Bozüyük Halk Eğitim Gençlik Spor kulübü sporcusu Ayşe Beyza Yıldız ve antrenörü Songül Baş, Bozüyük Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Celalettin Tospatlı tarafından makamında kabul edilerek altın ile ödüllendirildi.

Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Tospatlı, milli sporcuyu ve antrenörü Songül Baş'ı tebrik ederek çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Tospatlı yaptığı açıklamada "Öncelikle başarılı sporcumuzu başarısından dolayı kutluyorum. Gençlerimizin böyle başarı haberleri almak beni çok mutlu ediyor. Ayşe Beyza kızımızın önümüzdeki günlerde zorlu bir milli takım sınavı vereceğini öğrendim. Milli takım seçmelerini de kazanıp kendisinin Ümitler Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil etmesini diliyorum. Bu başarıların ancak büyük özveriler ile ortaya çıktığını biliyorum. Kendisini ve çalıştırıcısı Songül hanımı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bozüyük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title