Haberler

Bozüyük'te 9 Okul Beyaz Bayrak ile Ödüllendirildi

Güncelleme:
Abone Ol

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Beyaz Bayrak Projesi kapsamında, sertifika almaya hak kazanan 9 okula ödülleri, düzenlenen törenle teslim edildi.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan Beyaz Bayrak Projesi kapsamında, 2013-2014 eğitim öğretim yılında sertifika almaya hak kazanan 9 okula ödülleri, düzenlenen törenle teslim edildi.

Beyaz bayrak ödülü alan 9 okul arasında Dodurga İlkokulu, Ertuğrulgazi İlkokulu, Ertuğrulgazi Ortaokulu, Halk Eğitim Merkezi, Haymeana Anaokulu, Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Şehit Zafer İpek Özel Eğitim İlk ve Orta Okulu Mesleki Eğitim Merkezi ve Şehit Zafer İpek Anadolu Lisesi yer aldı.

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Başıbüyük, 9 okulun almış olduğu beyaz bayrak ödülünün önemine değindi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Başıbüyük, beyaz bayrak ödülünün, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol gereği okullarda temizlik ve hijyeni teşvik amacıyla verildiğini söyledi. Toplamda 30 okulun beyaz bayrak aldığını ifade eden Başıbüyük, "Bayrak almayan 6 okulumuz kaldı. İnşallah önümüzdeki süreçte okul müdürlerimizin gayretleriyle de ilçemizde bu belgeyi almayan okulumuzun kalmamasını istiyoruz. Önemli olan beyaz bayrağı almak değil, bunun ötesinde biz her zaman okullarımızı sağlık, hijyen ve temizlik yönünden sürekli olarak diri tutmamız gerekiyor. Çünkü temizlik uygarlığın başlangıcıdır. Bu anlamda beyaz bayrak ödülü alan okullarımızı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Başıbüyük'ün konuşmasının ardından Kaymakam Köksal Şakalar ve protokol mensupları tarafından okul müdürlerine beyaz bayrak sertifikaları verildi.

Ödül törenine Kaymakam Köksal Şakalar, Belediye Başkan Vekili Ali Avcıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, İlçe Sağlık Müdürü İbrahim Eskitütüncü, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sağlık Bakanlığı Bozüyük Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title