Haberler

Bozüyük'te Halk Müziği Konseri

Abone Ol

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Halk Eğitim Merkezi (HEM) müzik alanı kursiyerleri ve usta öğreticileri tarafından 'Halk Müziği' konseri verildi.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Halk Eğitim Merkezi (HEM) müzik alanı kursiyerleri ve usta öğreticileri tarafından 'Halk Müziği' konseri verildi.

Halk Eğitim Merkezi salonunda 20 kursiyer ve 4 usta öğreticinin verdiği konsere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Sertler, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Tospatlı ve çok sayıda davetli katıldı.

Yaklaşık iki saat boyunca halk müziğinin sevilen eserlerini seslendiren usta öğreticiler ve kursiyerler, katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.

Konser sonunda açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Başıbüyük, konserde emeği geçenlere teşekkür ederek, önümüzdeki süreçte Bozüyük halkına sosyal ve kültürel alanda gerekli desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

HEM Müdürü Tospatlı ise, haziran ayından bu yana eğitim alan kursiyerlerin bugüne kadar öğrenmiş olduklarını gerçekleştirilen konserle sergilediklerini ifade ederek, her kursun sonunda yaptıkları konser geleneğini sürdürmeye devam edeceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından konser, protokol erkanının öğreticilere ve kursiyerlere günün anısına çiçek vermesiyle ve toplu fotoğraf çekinilmesiyle sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Celalettin Tospatlı Bozüyük Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title