Haberler

Bozüyük'te Kitap ve Kültür Fuarı

Abone Ol

Bilecik'in Bozüyük İlçe Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine 'Kitap ve Kültür Fuarı' açılışıyla başladı.

Bilecik'in Bozüyük İlçe Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine 'Kitap ve Kültür Fuarı' açılışıyla başladı.

Bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen açılış renkli görüntülere sahne oldu. Açılış programı Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Bozüyük Mevlana Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği tarafından sema gösterisi sahnelendi. Sema gösterisi vatandaşlar tarafından büyük bir beğeni ile takip edildi. Semazen gösterisinin ardından protokol mensuplarınca fuarın açılışı yapıldı. Fuarın tanıtımının yapılarak gezilmesinin sonrasında program sona erdi.

Kitap ve Kültür Fuarı'nda, Türk Diyanet Vakfı yayınları başta olmak üzere çeşitli yayınevlerinden eserler yer alıyor. Fuarın 10 gün süreyle açık kalacağı ve vatandaşların fuarı gezerek kitap fiyatlarındaki indirimli satışlardan yararlanabilecekleri belirtildi.

Fuar açılışına Kaymakam Oktay Kaya, Garnizon Komutanı Bakım Yüzbaşı Alper Koç, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman Can, İlçe Emniyet Müdürü Ümit Okumuş, İlçe Müftüsü Burhan Çakır, esnaflar, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bozüyük Bilecik Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title