Haberler

Bozüyük'te Münir Nureddin Selçuk Anıldı

Abone Ol

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, klâsik Türk Müziği'nin ünlü ses sanatkârı Münir Nureddin Selçuk, düzenlenen konser programı ile anıldı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, klasik Türk Müziği'nin ünlü ses sanatkarı Münir Nureddin Selçuk, düzenlenen konser programı ile anıldı.

Bozüyük Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi işbirliği ile Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen konser programına, Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Sertler, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Tospatlı ve musiki severler katıldı.

Selçuk'un hayatının anlatıldığı video ve slaytların yer aldığı konserde, sanatkarın eserleri seslendirildi. Bilecikli, Söğütlü, Bozüyüklü ve Eskişehirli sanatçılardan oluşan 50 kişilik topluluğun şefliğini Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğr. Gör. Dr. Tuncay Dağlı yaptı. Birbirinden değerli eserlerin seslendirildiği programın sonunda Şef Dağlı'ya Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Tospatlı tarafından plaket takdim edilirken, Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Sertler ise çiçek verdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Celalettin Tospatlı Bozüyük Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title