Haberler

Bozüyük'te Musiki Konseri Verilecek

Abone Ol

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki Türk Müziği topluluğu tarafından üstat Münir Nureddin Selçuk'u anmak için musiki konseri verilecek.

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Türk Müziği topluluğu tarafından üstat Münir Nureddin Selçuk'u anmak için musiki konseri verilecek.

Bozüyük Halk Eğitim Merkezi ve Bozüyük Belediyesi'nin ortaklığı ile düzenlenecek konserde, Türk musikisinin büyük ses sanatkarı Münir Nurettin Selçuk anılacak. Bir düğün salonunda düzenlenecek konserde, üstat Münir Nureddin Selçuk'un hayatı, eserleri ve sanatkarlığından kesitler de sunulacak. Türk Müziği Topluluğu korosunun, Bozüyük, Bilecik ve Eskişehir'de yaşayan Bileciklilerden oluştuğu, program sunuculuğunu ise Mete Ayaz'ın yapacağı belirtildi.

Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Tospatlı, konserin saat 19.00'da başlayacağını belirtti. İki bölümden oluşacak programda toplam 15 eserin seslendirileceğini belirten Tospatlı, ücretsiz etkinliğe bütün vatandaşların davetli olduğunu söyledi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Celalettin Tospatlı Bozüyük Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title