Haberler

Brezilyalı Gezgin Bisiklet Turuyla 16 Kilo Verdi

Güncelleme:
Abone Ol

Brezilyalı Syed Ali Qabrı, Bulgaristan'da satın aldığı bisikletiyle ülkeleri turlamaya başladı. 4 aylık süreçte 16 kilo veren Qabrı, sağlıklı ve eğlenceli bir seyahat geçirdiğini söyledi.

Brezilyalı Syed Ali Qabrı, Bulgaristan'da satın aldığı bisikletiyle ülkeleri turlamaya başladı. Bulgaristan'ın ardından Yunanistan'ı gezip Türkiye'ye giriş yapan gezgin, 4 aylık süreçte 16 kilo vererek zayıfladı.

Pedal çevirerek geldiği Amasya'da başvurduğu Özel Amasya Kolmed Hastanesi'nde yaptırdığı kontrollerinde gayet sağlıklı olduğu görülen Syed Ali Qabrı (41), "Sağlığım için bisiklet sürmeyi tercih ettim" dedi.

Bisiklet turuyla 16 kilo verip 74 kiloya düştüğünü belirten Qabrı, bu sayede sağlıklı ve eğlenceli bir seyahat geçirdiğini söyledi.

Babası Hindistanlı olan Qabrı, Karadeniz Bölgesi'nde kentlerle devam edecek olan seyahatini Gürcistan'a geçerek sürdürmeyi planlıyor. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bulgaristan Güncel Yerel Yaşam Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title