Haberler

Bso Genel Sekreterliğine İbrahim Barbaroshan Aynaoğlu Atandı

Abone Ol

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Genel Sekreterliğine İbrahim Barbaroshan Aynaoğlu getirildi.

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Genel Sekreterliğine İbrahim Barbaroshan Aynaoğlu getirildi.

BSO'dan yapılan açıklamada, Sanayi Odası Genel Sekreterlik görevine İbrahim Barbaroshan Aynaoğlu'nun atandığı bildirildi. Açıklamada, "Balıkesir Sanayi Odamızın yeni Genel Sekreteri İbrahim Barbaroshan Aynaoğlu göreve başladı. 1979 doğumlu Aynaoğlu Marmara İktisat Fakültesi (İngilizce ) mezunudur. Evli ve bir çocuk babası olan Aynaoğlu; Boyner, Exxon Mobil ve Turyağ Gıda A.Ş. firmalarında çeşitli görevler almıştır" denildi.

TİCARET ODASI ERDOĞAN DUR İLE DEVAM

Öte yandan, Balıkesir Ticaret Odası (BTO) Genel Sekreterliğinde ise bu görevini başarıyla sürdüren genç genel sekreter Erdoğan Dur ile yoluna devam etme kararı aldı. İHA muhabirine konuşan BTO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ermişler, konuyla ilgili yaptığı kısa değerlendirmede, Genel Sekreter Erdoğan Dur'un görevine devam edeceğini bizzat açıkladı. Başkan Ermişler, "Bizim Erdoğan bey ile herhangi bir sorunumuz yok. Kendisi görevinde son derece başarılı, genç bir arkadaşımız. Odamızın genel sekreteri olarak görevine devam edecek" dedi. BTO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ermişler, yapacak çok işleri olduğunu, öncelikli işlerinin başında üyelerine hizmet vermekte güçlük çektiklerini vurguladığı mevcut hizmet binasından bir an önce taşınmak olduğunu, merkezv e ilçelerle ilgili çok önemli projeleri hayata geçirmek üzere harekete geçtiklerini tüm yönetim ve meclis olarak Balıkesir'e yakışacak güzel çalışmalar için harekete geçtiklerini kaydetti.

(YU)

28.05.2013 19: 07: 56

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Exxon Mobil Balıkesir Marmara Boyner Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title