Haberler

Budamak için çıktığı palmiye ağacında hayatını kaybetti, cesedi asılı kaldı

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'da Ercan Özege adlı şahıs budamak için çıktığı palmiye ağacında bir anda fenalaştı. Durumu fark eden vatandaşlar Özege'ye yardım etmek istese de başarı olamadı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Özege'nin kalp krizi geçirdiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Antalya'nın Alanya ilçesi Konaklı Mahallesi meydana gelen olayda edinilen bilgilere Cengiz Gökçe Parkı yanında bulunan bir evin bahçesindeki palmiye ağacını budamak için çıkan Ercan Özege ağacın tepesinde bir anda rahatsızlandı.

VATANDAŞLAR MÜDAHALE EDEMEYİNCE İTFAİYE GELDİ

Durumu fark eden vatandaşlar yardım etmek istedi ancak özel tesisat ile ağaç tepesinde bulunan Özege'ye ulaşamadı. İhbar üzerine olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile sağlık ekipleri ile jandarma sevk edildi.

Budamak için çıktığı palmiye ağacında hayatını kaybetti, cesedi asılı kaldı

HAYATINI KAYBETTİĞİ ANLAŞILDI

Sağlık ekipleri itfaiye merdiveni ile ulaştığı Özege'nin hayatını kaybettiğini belirledi. İtfaiye ekipleri tarafından Özege'nin ağaçtan indirilen cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Budamak için çıktığı palmiye ağacında hayatını kaybetti, cesedi ağaçta asılı kaldı

KALP KRİZİ İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Olayda hayatını kaybeden Ercan Özege'nin emekli olduğu, günlük yevmiye alarak otel ve villalarda ağaç budama işleri yaptığı öğrenildi. Özege'nin kalp krizi geçirdiği ihtimali üzerinde durulurken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İtfaiye Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

mahmut kemal :

Gene kalp krizi gene aşı bağlantısı araştırılmayacak

Yanıtla2771
adem :

ne alaka ?

3217
Uğur:

Bilende yorum yapıyor bilmeyende. Adamın ölüm nedeni aşı yaptırıp yaptırmadığı belli değilken bizim çok bilmişler bir yerlerden yalan yanlış duydukları ile yorum yapıyorlar. HELAL SİZE SAKIN BİRŞEYDEN GERİ KALMAYIN

Yanıtla1858
ahmet baba:

O zaman dünya çapında bu kadar fazla tarihi kalp krizleri neden oluyor? Araştır bakalım neden birden bu patlama oldu?

3236
MURAT ÖZBEN :

Allah rahmet eylesin Geride kalanlara sabır versin

Yanıtla264
Hayri :

Ülkenin en iyi hastanesinin sahibi mustafa koç bile 55 yaşında kalp krizinden öldü chek up mu yaptırmadı belki dibinde doktoru bile vardı ama sonuç ortada bazı şeylere maalesef insanoğlunun gucu yetmiyor

Yanıtla557
senar:

sanırım o olay biraz farklı

31
ali aydemir :

Tanrı'dan rahmet diliyorum merhuma. Mekanı cennet olsun.

Yanıtla2522
By rabsin:

Biontech aşılarının kalp kası üzerinde iltihaplanmaya yol açtığını duydum Adem bey o yüzden alakalı ve bu süreçte bir çok ölüm kalp krizi adı altında geçti ama bence burada yükseklikten dolayı aşırı heyecan be korku olabilir..Allah rahmet eylesin..

Yanıtla2419
senar:

Evet aşının kalple alakalı sıkıntı çıkardığı söylenmişti ama bu olayın aşıyla ilgisi varmı bilemem. Allah rahmet eylesin

Yanıtla1317
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title