Haberler

Burhaniye'de Kaymakama Öğrenci ve Veli Teşekkürü

Abone Ol

Balıkesir'in Burhaniye ilçesindeki öğrenci ve velileri, LYS için Balıkesir'e ücretsiz otobüs sağlayan Kaymakam Ali Uslanmaz'a teşekkür etti.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesindeki öğrenci ve velileri, LYS için Balıkesir'e ücretsiz otobüs sağlayan Kaymakam Ali Uslanmaz'a teşekkür etti.

Kaymakam Ali Uslanmaz, 3 yıldan beri sürdürdüğü geleneği bu yıl da devam ettirdi. İki hafta devam eden sınavlara gidecek öğrencileri, ücretsiz otobüslerle sınav salonlarına kadar götürüp getiren ve onlara kumanya da veren Kaymakam Uslanmaz takdir topladı. Geçtiğimiz Pazar günü yapılan sınava katılan 125 öğrenci için 5 adet minibüs tahsis eden Kaymakam Ali Uslanmaz, sabahın erken saatinde öğrencileri yolcu etti. Halk Eğitimi Müdürü Karanfil Bilgin ile Ticaret Meslek Lisesi Müdürü İsa Işık, Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Bülent Dükancı ve öğretmen Turan Çizmecioğlu ile Mehmet Albayrak da öğrencilere eşlik etti. Kaymakam Ali Uslanmaz, uygulamayı, sınav stresi içinde olan öğrenci ve velileri rahatlatmak için başlattıklarını söyledi. Öğrencilere başarı dileğinde bulunan kaymakam Ali Uslanmaz, refakat eden görevlilere de teşekkür etti. Çok sayıda veli ve öğrenci de kaymakam Ali Uslanmaz'a teşekkür etti. Kızın sınava gönderdiğini anlatan İdris Altay'da Kaymakam Ali Uslanmaz'a minnettar olduklarını bildirdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Uslanmaz Balıkesir Burhaniye Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title